ADIN i EL SEGURO DE MI BARCO SIGNEN UN CONVENI PER A PROMOURE LA MILLORA EN LA CONTRACTACIÓ DE PÒLISSES D’ASSEGURANCES EN EL SECTOR NÀUTIC.

8-abr.-2019 | Notícies del Clúster

Comparteix:

– Barcelona, Abril 2019

Durant la celebració de la Fira INICIA’T, ADIN i EL SEGURO DE MI BARCO han signat un conveni de col·laboració per a promoure la millora en la contractació de pòlisses d’assegurances en el
sector nàutic.
EL SEGURO DE MI BARCO és una prestigiosa corredoria amb gairebé 30 anys d’experiència en pòlisses d’assegurança per a embarcacions d’esbarjo, així com de qualsevol altre tipus que siguin necessàries per a les empreses del sector nàutic.
EL SEGURO DE MI BARCO com a especialista en el sector proporciona a les empreses associades a ADIN, les millors cobertures i al millors preus del mercat.
L’acord inclou una sèrie d’avantatges per al col·lectiu d’empreses associades a ADIN, així com pels seus treballadors i familiars directes, entre els que destaca un descompte especial de fins al 15% en les
assegurances d’empresa, particulars i d’embarcacions.
El conveni va ser subscrit per Rafael Bonilla, Director de EL SEGURO DE MI BARCO i per Jordi Senties, President d’ADIN.

DECLARACIONS:

Bonilla, va declarar “EL SEGURO DE MI BARCO disposa de les millors pòlisses amb les millors cobertures i als millors preus del mercat; i a més de la nostra àmplia trajectòria, i del conveni de col·laboració amb ADIN, tenim també un conveni de col·laboració amb ANAVRE, i com a especialistes en el sector nàutic, estem orgullosos d’oferir el nostre assessorament tant als usuaris com als empresaris del sector”.

Senties, va declarar “Amb aquest conveni de col·laboració ADIN àmplia els seus serveis a les empreses associades, i afegeix un avantatge més per a ser membres de la nostra Associació”

NdP CONVENI ADIN – EL SEGURO DE MI BARCO Abril 2019 CAT

NdP CONVENIO ADIN – EL SEGURO DE MI BARCO Abril 2019 CAST

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades