A partir del proper curs escolar Sant Carles de la Ràpita també oferirà el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de manteniment d’embarcacions d’esbarjo

10-abr.-2019 | Notícies Generals

Comparteix:

ADIN aconsegueix un nou centre de Formació Professional de Manteniment de Vaixells d’esbarjo al litoral català mitjançant diverses reunions amb el Director General de Formació Professional Joan- Lluís Espinós i l’Alcalde de Sant Carles de la Ràpita Josep Caparrós.
A Sant Carles de la Ràpita s’impartirà el nou cicle de Formació Professional de Manteniment d’embarcacions d’esbarjo a L’institut els Alfacs, l’únic que s’impartirà a les Terres de l’Ebre en aquesta especialitat. El mateix centre incorporarà també un programa de formació i inserció laboral (PFI) en Auxiliar de manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo. D’aquesta manera, el departament atén la demanda del sector nàutic així com la planificació territorial relativa al desplegament d’un mapa de Formació Professional que atengui les necessitats de les empreses i sectors potencials dels diferents territoris.

 

DECLARACIONS
“L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós va declarar: El potencial nàutic de la Ràpita s’ha d’anar desplegant i consolidant de forma transversal des de totes les vessants, des del punt de vista esportiu i lúdic, però també en l’aspecte formatiu, per tal d’oferir el màxim de serveis que hagin de ser necessaris i per incorporar els nostres joves a les empreses. Per això ens satisfà molt que el departament d’Ensenyament hagi atès la nostra demanda, que reforça estratègicament l’oferta educativa de l’institut Els Alfacs i per tant del nostre poble”.

 

Per Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, “amb la designació de l’Institut Els Alfacs per impartir el nostre cicle de Manteniment de Vaixells d’Esbarjo, pel proper curs escolar, Adin haurà aconseguit oferir aquesta formació a set punts del nostre litoral: 2 a Girona, nord i sud, a Castelló d’Empúries i a Sant Feliu de Guíxols, 3 a Barcelona, nord, centre i sud, a Mataró, Barcelona i Vilanova i la Geltrú, i 2 a Tarragona, centre i sud, a Cambrils i a Sant Carles de la Ràpita”.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades