Blog d'Adin

Renovació del conveni d’ADIN amb el Banc Sabadell

ADIN i el Banc  Sabadell renoven el seu conveni de col.laboració.

L’acord d’ADIN amb el Banc Sabadell fa possible un 10% de bonificació en la quota. El Banc de Sabadell sempre al costat del teu negoci. Banc Sabadell t’acompanya amb solucions a la mida de les teves necessitats. Perquè vostè i el teu negoci puguin créixer gaudint de l’assessorament personalitzat del seu gestor. Li donem suport per desevonlupar el teu projecte amb garanties d’èxit

Com a exemple us adjuntem el producte de la hipoteca bonificada

HipotecaBonificada

PER A MÉS INFORMACIÓ :

https://adin.cat/avantatges-serveis/

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies