Blog d'Adin

embarcacions alta velocitat RD 16-2018

29 d’Abril entrada en vigor del Decret-Llei sobre embarcacions neumàtiques i semirrígides

Amb relació al  decret-llei 16/2018, de 26 d’Octubre, que entrarà en vigor el proper 29 d’Abril i havent-nos possat en contacte amb la Subdirecció General d’Operacions del Departament de Duanes i Impostos Especials, està pendent la publicació d’un Reglament complementari del que us informarem properament.

No obstant, per als que encara no heu tramitat la inscripció, us recomanem que la tramiteu amb la màxima urgència. Al següent link, podeu descarregar:

– El model de sol·licitud d’inscripció

– El model de sol·licitud d’autorització us embarcació

Així com també els links per fer la tramitació electrònica i els tríptics informatius

https://www.agenciatributaria.es/AEAT.internet/Inicio/La_Agencia_Tributaria/Aduanas_e_Impuestos_Especiales/_Presentacion/Embarcaciones_Alta_Velocidad__RDL16_2018/Embarcaciones_Alta_Velocidad__RDL16_2018.shtml

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies