Blog d'Adin

Defensem la Vela!!! i els Clubs de Platja

馃摙聽ADIN, que ja va presentar alegacions al Minsiterio de transici贸n ecol贸gica, s’ha sumat a la mobilitzaci贸 promoguda per la FEDERACIO CATALANA DE VELA avui, 25 d’abril, a les 16h davant la Catedral de Barcelona, per defensar als Clubs N脿utics de Platja afectats pel Reglament de Costes de l’Estat!

鉀碉笍鉀碉笍Hem omplert la pla莽a d’embarcacions鉀碉笍鉀碉笍

 

Els Clubs de Platja ens necessiten!

脡s hora que tot el col路lectiu de la Vela Catalana i totes les entitats vinculades fem un front com煤 en contra del Reglament General de Costes de l鈥橢stat. En aquest reglament s鈥檈stableix que les instal路lacions costaneres -destinades a activitats esportives de car脿cter n脿utic federat- no poden superar els 300m2, un fet que actualment deixa desprotegits i en seri贸s risc a 10 Clubs de Platja membres de la Federaci贸, i limita el futur del nostre esport.

Els Clubs N脿utics de Platja i el futur del nostre esport ens necessiten, defensem-los!

Ajuda’ns a difondre la campanya:
馃摜聽Descarrega’t el v铆deo en aquest enlla莽:聽http://tinyurl.com/y2sesp97
馃棧Comparteix-lo a les Xarxes Socials amb l’etiqueta聽#defensemlavela
馃摬聽Si no disposes de Xarxes Socials, comparteix-lo per tel猫fon.

Web de la campanya聽馃憠http://defensem.vela.cat

 

 

 

 

 

 

 Utilitzem cookies pr貌pies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves prefer猫ncies mitjan莽ant l'an脿lisi dels seus h脿bits de navegaci贸. Si continua navegant, considerem que accepta el seu 煤s. Podeu canviar la configuraci贸 o obtenir m茅s informaci贸 'aqu铆'

ACEPTAR
Aviso de cookies