Blog d'Adin

12 fira maritima costa daurada

ADIN col·labora en la darrera edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada amb una presentació del cicle de Manteniment de Vaixells i un Seminari de màrqueting digital amb IZANDO MARKETING

Del 3 al 5 de maig ha tingut lloc la darrera edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que aquest any ha fet un gran èmfasi en les embarcacions de petites eslores i en la nàutica d’iniciació.

Presentacio ADIN cicle Fp a Cambrils

Presentacio ADIN cicle Fp a Cambrils

Un cop mes, ADIN, ha estat present i durant la primera jornada, Miquel Guarner, va realitzar una presentació del nou cicle de Formació Professional de Manteniment de Vaixells que s’impartirà a partir del proper curs escolar a l’Institut cambrilenc, Ramon Berenguer IV.

D’altra banda, en el marc de la importància que ADIN dona a la trasnformació digital de les empreses nàutiques i a la renovació del models comercials i a la importància per tota iaxò del màrqueting digital, de la ma de IZANDO MARKETING es va impartir un seminari per a totes les empreses del sector, que podeu descarregar aqui:

Seminari transformacio digital IZANDO – ADIN Maig 2019

Seminari marqueting amb izando marketing

Seminari marqueting amb izando marketingUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies