Blog d'Adin

Seminario ESCURA-ADIN

Jornada de Recursos Humans de BUFETE ESCURA: Registre de Jornada i Pla d’Igualtat

L’obligatorietat del registre diari de la jornada laboral dels treballadors i la confecció d’un pla d’igualtat està sent un tema de gran preocupació per a les empreses. Per aquest motiu, ESCURA ha considerat de gran importància realitzar una jornada per tractar aquests temes, gratuita per als socis d’ADIN.

La jornada tindrà lloc a Bufete Escura, c/Londres 43, 08029 Barcelona, el proper dimecres 22 de maig de 2019 de 10 a 12 horas.

Places limitades.

Inscripcions a: escura@escura.com

Per a mes informació descarregueu el programa de la jornada i/o la circular informativa

Convocatoria-jornada-registro-jornada-laboral-igualdad_ADIN

circular_escura_54-19-registro-diario-de-la-jornada

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies