Blog d'Adin

Premis 2019 - innovanautica.com

ADIN presenta la V Edició dels Premis a la Innovació en el Sector Nàutic

ADIN, en el seu propòsit d’impulsar el sector de la nàutica d’esbarjo, convoca el seu 5è premi anual per a projectes empresarials vinculats al sector de la indústria comerç i serveis nàutics, o fins i tot projectes d’activitats per a la difusió de les activitats nàutiques, el turisme i els esports nàutics.

Prop de 60 projectes presentats entre totes les edicions.

Poden participar individualment o conjuntament, emprenedors, estudiants, empresaris i persones físiques o jurídiques, amb o sense ànim de lucre que tinguin un projecte empresarial vinculat al sector de la indústria comerç i serveis nàutics, o fins i tot projectes d’activitats per a la difusió de les activitats nàutiques, el turisme i els esports nàutics.

L’admissió de projectes es tanca el 13 de setembre de 2019.

L’acte de lliurament tindrà lloc durant l’acte COMMEMORATIU DEL 50 ANIVERSARI D’ADIN AL SALO NAUTIC

Mes informació i bases a:

www.innovanautica.com

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies