Blog d'Adin

expo ADIN a l'Escola de capacitació Nàutico-Pesquera de Catalunya

Noves exposicions fotogràfiques pel 50è Aniversari d’ADIN, a l’ECNPC a l’Ametlla de Mar i a l’Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils

Seguint amb el actes commemoratius del 50è Aniveraris d’ADIN, des d’avui, l’exposició fotogràfica d’ADIN ja pot contemplar-se també a l’ESCOLA DE CAPACITACIÓ NÀUTICO-PESQUERA DE CATALUNYA a l’Ametlla de Mar, així com a l’INSTITUT RAMON BERENGUER IV de Cambrils, a mes de a la Facultat de Nàutica de Barcelona i a l’Institut de Nàutica de Barcelona.

Aquestes 4 exposicions estaran disponibles a les ubicacions esmentades fins als dies 20/21 de juny, i per a la darrera setmana de Juny, ja us informarem de les seves noves ubicacions.

 

ESCOLA DE CAPACITACIÓ NÀUTICO-PESQUERA DE CATALUNYA

Carrer Mediterrani, 2,

43860 l’Ametlla de Mar

 

INSTITUT RAMON BERENGUER IV

Carrer de Beltran de Cambrils, 3

43850Cambrils

 

Al no existir Llei d’Associacions va ser inscrita com a Cooperativa, però aixó si “Por Dios, España y su Revolución Nacional Sindicalista”, com podreu llegir a l’acta fundacional al Plafo de l’any 1969.

expo CAMBRILS 1

logo-ADIN-50aniversari horitzontal

Properament us informarem de les properes ubicacions de les 4 exposicions:

Gràcies als nostres col·laboradors pel 50 Aniversari:

Col·laboradors 50 aniversari ADINUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies