Blog d'Adin

logo salonautic barcelona 2019

Últims microstands disponibles amb ADIN pel Saló Nàutic Internacional de Barcelona

A quatre mesos d’aquesta nova edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, Fira de Barcelona ens ha informat recentment de les bones previsions amb més del 60% de les reserves d’espai i amarradors fetes.

Per la nostra part, ADIN, que com sabeu organitza, des de fa anys, una zona de participació agrupada en ubicació privilegiada, davant de l’aigua en el Moll de la Fusta, també hem tingut una alta demanda i a dia d’avui només tenim espai disponible per a tres carpes mes.

Si esteu interessats a participar amb nosaltres, ENCARA HI SOU A TEMPS, truqueu-nos al 93 233 24 32 o envieu-nos un email a info@adin.cat , i aprofiteu les darreres places disponibles.

TARIFES MICROSTANDS ADIN 2019

STAND ADIN SALO NAUTIC OCTUBRE 2018Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies