Blog d'Adin

Estrategia Marítima de Catalunya 2030

Com ja us hem anat informant, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, liderat per la Honorable Consellera Teresa Jordà, ha promogut la ESTRATÈGIA MARÍTIMA DE CATALUNYA 2030, per mediació de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, liderada per Sergi Tudela.

Us reenviem el document de la Estratègia, al temps que us informem que demà dijous a les 19h. a la Sala d’Actes del Museu Marítim de Barcelona, tindrà lloc el Simposi Marítim “Economia Blava en un oceà saludable”, del qual també us adjuntem l’Agenda-Programa, tot i esperant que sigui del vostre interès.

ADIN, participarà de la trobada i puntualment us remetrem informació de la mateixa.

ESTRATEGIA MARITIMA GENCAT 2030 – Pla 2018-2021

Agenda Estrategia Marítima de Catalunya 2030 20 juny 2019Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies