Blog d'Adin

¿VOLS PARTICIPAR AL SEATEC AMB ADIN, la 18a Fira Internacional de Tecnologia, subcontractació i disseny d’iots, vaixells i embarcacions?

Aquest any s’avancen les dates del SEATEC , la 18a fira Internacional de Tecnologia, subcontractació i disseny d’iots, vaixells i embarcacions , que es farà a la Marina di Carrara (Itàlia) del 5 al 7 de Febrer de 2020, junt amb COMPOTEC , la 12a Fira Internacional de Composites i Tecnologies relacionades

Aquestes noves dates, que s’han avançat 2 mesos responent a la petició de les empreses expositores de fer aquest avançament, ens sembla molt encertat, ja que evita la concentració d’esdeveniments en temporada alta.

La fira compta amb la millor producció mediterrània de tecnologies i components per al sector marítim amb la participació de diferents països com França , Espanya , Eslovènia , Croàcia entre d’altres .

Per aquest nova edició, voldríem fer un stand compartit amb ADIN, i el preu orientatiu- seria el següent :

6 empreses en 2 stands (18 m2) per 3000 euros ( 500 euros per cada empresa ) Cada empresa tindrà la seva taula i la seva cadira, i també hi hauria la zona comuna del MedVillage d’ADIN.

En el cas de trobar suficients empreses interessades en participar, parlaríem amb l’Administració Catalana per intentar trobar alguna subvenció per a les despeses de participació a la fira.

Contactan’s a info@adin.cat o al 93 233 24 32

seatec imatgesUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies