Blog d'Adin

RESUM-EXPOSICIO-FOTOGRAFICA-50-ANIV-ADIN.

Noves exposicions fotogràfiques pel 50è Aniversari d’ADIN, a 4 nou punts del litoral

Tal i com vàrem anunciar recentment, disposem de 4 EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES ITINERANTS del 50 ANIVERSARI D’ADIN, que fins ara havíen estat exposades a la FACULTAT DE NÀUTICA DE BARCELONA, a l’INSTITUT DE NÀUTICA DE BARCELONA, a l’ESCOLA DE CAPACITACIÓ NÀUTICO-PESQUERA DE CATALUNYA a l’Ametlla de Mar i a l’INSTITUT RAMON BERENGUER IV de Cambrils.

Des de ahir 27 de juny, i fins aproximadent el 12 de juliol, aquestes 4 exposicions estaran disponibles per ser visitades a:

CLUB NAUTIC VILANOVA

Rambla del Port s/n

08800  VILANOVA I LA GELTRU

 

CLUB NAUTIC SALOU

Port Esportiu s/n

43840 SALOU

 

CLUB NAUTIC CAMBRILS

PASSEIG MIRAMAR, 44

43850 CAMBRILS

 

CLUB NAUTIC L’AMETLLA DE MAR

Moll de Ponent s/n

43860 L’AMETLLA DE MAR

CN VILANOVA

CN VILANOVA

CN SALOU

CN SALOU

CN CAMBRILS

CN CAMBRILS

CNAM

CN L’AMETLLA DE MAR

Al no existir Llei d’Associacions va ser inscrita com a Cooperativa, però aixó si “Por Dios, España y su Revolución Nacional Sindicalista”, com podreu llegir a l’acta fundacional al Plafó de l’any 1969.

 

logo-ADIN-50aniversari horitzontal

Properament us informarem de les properes ubicacions de les 4 exposicions:

Gràcies als nostres col·laboradors pel 50 Aniversari:

Col·laboradors 50 aniversari ADINUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies