Blog d'Adin

Port Bcn Vaixells sostenibles juny 2019

El Port de Bcn atrau els vaixells més sostenibles

El Port de Bcn atrau els vaixells més sostenibles i com a mostra tenim que el primer creuer propulsat amb gas natural liquat (GNL) i el primer ferri de zero emissions a port ja operen amb regularitat a la infraestructura catalana.

Adjuntem document pdf de la notícia publicada a La Vanguardia el passat 28 de juny, en les pàgines especials elaborades amb motiu del SIL (Saló Internacional de la Logísitica).

Un cop més, el Port de Bcn al capdavant en la preocupació per el medi ambient.

Port Bcn Vaixells sostenibles juny 2019

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies