Blog d'Adin

ADIN a TV3 Insta al Govern a Reaccionar Contra el Xàrter Il·legal

El passat dissabte 13 de juliol, al Tele Notícies Migdia de TV3, ADIN va denunciar el lloguer d’embarcacions il·legal que es fa casa nostra, amb totes les implicacions que comporta en quant a temes de seguretat, amb embarcacions sovint no revisades i patrons no professionals, i també de cara a les empreses  amb la competència deslleial que representa per a les empreses del sector majoritàriament al dia de les seves obligacions legals i fiscals.

Adin insta al govern a prendre mesures.

Adin a tv3

Per veure les declaracions de Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, podeu anar a:Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies