Blog d'Adin

RESUM-EXPOSICIO-FOTOGRAFICA-50-ANIV-ADIN.

Les exposicions fotogràfiques del 50è Aniversari d’ADIN continuen la seva tourné pel litoral català

Les EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES ITINERANTS del 50 ANIVERSARI D’ADIN continuen la seva tourné  pel litoral català, i desprès d’un petit incident amb l’exposició que hi havia al CLUB NÀUTIC DE VILANOVA I LA GELTRÚ, des d’avui les 3 exposicions restants esperen la vostra visita, fins a finals del mes de juliol,  a:

 

CLUB NAUTIC BALIS – ESCOLA DE VELA

N-II, Km 651.5

08392 Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona)

 

 

MARINA BADALONA

Edifici de Capitania Port Esportiu i Pesquer de Badalona, s/n

08912 Badalona (Barcelona)

 

CLUB NÀUTIC L’AMETLLA DE MAR

Carrer del Port, S/N

43860 L’Ametlla de Mar (Tarragona)

CNAM

 

Esperem la vostra visita i que us agradin!!!Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies