Blog d'Adin

ADIN a la xarxa d’emissores de radio, Xarxa.cat

El passat cap de setmana, ens varen fer una entrevista a les notícies de la xarxa d’emissores de radio, a la Xarxa.cat, on vàrem  parlar de l’evolució del sector, de les noves tendències de consum i del lloguer i de la recent participació d’ADIN al Parlament de Catalunya en una ponència sobre el Projecte de Llei d’Ordenació del Litoral.

Trobareu l’entrevista a Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, a partir del minut 34:54

http://www.alacarta.cat/noticies-en-xarxa-edicio-cap-de-setmana-radio/capitol/noticies_en_xarxa__mati_cap_de_setmana_21072019

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies