Blog d'Adin

Gente de la mar

Encara pots participar al Saló Nàutic amb ADIN: Aprofita les últimes places disponibles

Com ja sabeu, ADIN organitza, des de fa anys, una zona de participació agrupada en ubicació privilegiada, davant de l’aigua en el Moll de la Fusta. A dia d’avui la disponibilitat d’espais i carpes és molt limitada.

Com us hem informat, si esteu interessats a participar amb nosaltres, ENCARA HI SOU A TEMPS,  envieu-nos un email a info@adin.cat .

 

tarifes microostands Saló NàuticUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies