Blog d'Adin

CN L'ESTARTIT

Noves ubicacions de les exposicions fotogràfiques del 50è aniversari d’ADIN

Un cop més traslladem les EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES ITINERANTS del 50 ANIVERSARI D’ADIN per la seva ruta pel litoral català, amb la finalitat de que es puguin veure a la major part de poblacions costaneres del territori.

Durant aquest mes de setembre, les podeu visitar a: CN L’Estartit i Marina Palamos.

CLUB NÀUTIC L’ESTARTIT

Passeig Marítim, S/N

17258 L’Estartit (Girona)

CN L'ESTARTIT

 

PORT ESPORTIU MARINA PALAMOS

Carrer Salvador Albert i Pey, s/n

17230 Palamós (Girona)

Palamos

 

Esperem la vostra visita i que us agradin!Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies