Blog d'Adin

DETALLS DE L'ADJUNT REVISTA-mediterrania-adin-18

REVISTA MEDITERRÀNIA- ADIN 4rt TRIM. 2019

Ja tenim la nova edició de la revista Mediterrània corresponent al quart trimestre del 2019 que inclou l’informe de l’evolució del mercat, el programa d’actes del 50 aniversari d’Adin, els 30 anys de motos aquàtiques al Canal Olímpic, una entrevista a Entrevistem Joan Pere Gómez Comes (Gerent de Ports de la Generalitat) i el Nou registre de Xàrter d’ADIN.

Esperem que us agradi

Revista_Mediterrania_Adin_18

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies