Blog d'Adin

video 50 aniversari adin

VIDEO COMMEMORATIU DEL 50 ANIVERSARI d’ADIN

El passat divendres dia 11 d’octubre, en l’ESPAI DEL MAR del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, i acompanyats per l’Hble. Teresa Jordà, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya vàrem commemorar el 50è  Aniversari de la fundació d’ADIN i vàrem projectar un video que recull breument la nostra trajectòria,

Video commemoratiu 50 aniversari ADIN

video 50 aniversari adin

video 50 aniversari adinUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies