Blog d'Adin

DMGG logo 2

Projecte d’Ordre Ministerial per la que es modificaran els Annexes II i III del RD 1381/2002

La Subdirecció General de Normativa Marítima i Cooperació Internacional de la Direcció General de la Marina Mercant está  treballant en un projecte d’Ordre Ministerial per la que es modificaran els Annexes II i III del RD 1381/2002 (sobre instal·lacions portuàries de recepeció de deixalles generades pels bucs i residus de càrrega, i ens ha demanat el nostre parer al respecte.

Tot i tractar-se d’un projecte de modificació de normatives que afectarà a embarcacions de grans eslores, si teniu alguna consideració al respecte, preguem en la notifiqueu a info@adin.cat abans del 25 de novembre.

Adjuntem aquí la informació pertinent:

Proyecte DGMM

Logo DGMM

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies