Blog d'Adin

Jornada ESADE sobre les Pimes i les Grans Empreses del Retail davant la Globalització

El passat 15 de novembre, ADIN com a patronal de les empreses nàutiques catalanes i representada per Miquel Guarner, el seu Secretari General, va estar convidada a participar a la “Jornada sobre les Pimes i les Grans Empreses del Retail davant la Globalització” que va tenir lloc a ESADE.

L’acte va estar presidit per Josep Sánchez-Llibre, President de Foment del Treball, Joan Canadell, President de la Cambra de Comerç de Barcelona i Muntsa Vilalta, Directora General de Comerç de la Generalitat, i d’altres personalitats.

El sector del comerç a Catalunya representa el 16% del PIB català i genera prop de 500.000 llocs de treball. I és per això que davant els canvis que promou la globalització, el Comerç, principal sector econòmic de Catalunya, la jornada pretèn reflexionar per ser capaços de fer evolucionar el sector del comerç, en la línea del nou capitalisme conscient, cap a un model socialment responsable i sostenible.

 

PROGRAMA JORNADA ESADE NOV 2019

Etiquetes:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies