Arriba la primera jornada tècnica de l’estació nàutica Costa Daurada

22-nov.-2019 | Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

El proper 3 de desembre, de 9,30 a 13,30 h., tindrà lloc la  I JORNADA TÈCNICA DE L’ESTACIÓ NÀUTICA COSTA DAURADA, a la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou (Sala Ferrer Malet), al Carrer Escoles, sn, de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquesta Jornada té per lema “LES ACTIVITATS NÀUTIQUES: UN ACTIU PER DONAR VALOR AFEGIT AL NOSTRE LITORAL” i té com a objectiu a l’abast dels assistents, eines que puguin ajudar-los a gestionar amb més coneixements les seves empreses.

Durant la Jornada, s’avaluarà la situació actual de la nàutica d’esbarjo, les noves tendències i els seus reptes de futur, sense oblidar normatives, titulacions i habilitacions, assegurances, intrusisme professional o màrqueting digital, amb ponents de prestigi d’àmbit estatal, entre els que es troba ADIN.

  • Núria Obiols, Capità Marítim de Tarragona, Dirección General de la Marina Mercante. (Ministerio de Fomento).
  • Sonia Barbeira, Jefa de Área Funcional de Náutica de Recreo de la Dirección General de la Marina Mercante (Ministerio de Fomento).
  • Joan Ylla, Cap de Servei de Control i Acció Marítima de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat.
  • Carlos Sanlorenzo, Secretari General Asociación Española de Empresas Náuticas (ANEN)
  • Miquel Guarner, Secretari General de l’Associació d’Empresaris d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics de Catalunya (ADIN).
  • Gerard Martínez, expert en màrqueting digital, d’IZANDO MARKETING.

Des d’ADIN us convidem a participar i a formalitzar les vostre i inscripcions a: info@estacionautica.com

Per a descarregar el programa de la Jornada: jornada-tecnica-estacio-nautica 3 DES 2019

jornada tecnica 2

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades