Blog d'Adin

INVITACIÓ

La contractació pública a Barcelona: una oportunitat per a les pimes

L’ajuntament de Barcelona i Pimec, organitzen la jornada La contractació pública a Barcelona: una oportunitat per a les pimes que tindrà lloc el divendres 29 de novembre, a les 9.00 h, a l’Edifici MediaTIC – Auditori carrer de Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona.

Aquesta jornada està orientada a conèixer de primera mà les polítiques i iniciatives impulsades per l’Ajuntament de Barcelona i PIMEC en matèria de contractació pública i a fomentar la participació de la pime en les licitacions públiques. La iniciativa és fruit del conveni signat l’any passat entre l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa i PIMEC, un compromís de col·laboració estable que ja es va concretar en la I Fira de Contractació Pública.

En el següent enllaç, trobareu tota la informació relativa a la jornada així com la manera d’inscriure’s: https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/agenda/contractacio-publica-barcelona-una-oportunitat-pimesUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies