Blog d'Adin

Esade

Ponencia sobre el “Capitalisme Conscient” i estudi “l’actitud dels empresaris del retail davant dels canvis radicals de l’entorn”

Com a continuació a la “Jornada sobre les Pimes i les Grans Empreses del Retail davant la Globalització” que va tenir lloc a ESADE el passat 15 de novembre, i a la que ADIN va poder participar, representada per Miquel Guarner, el seu Secretari General.

 

Us adjuntem la presentació de la ponència que va realitzar Raj Sisodia sobre el Capitalisme Conscient i l’estudi de Josep F. Valls sobre “l’actitud dels empresaris del retail davant dels canvis radicals de l’entorn”.

Esperem que siguin del vostre interès.

Us adjuntem l’informació: Estudi MdC novembre 2019 – JF.Valls-comprimido

Si voleu la presentació completa que va realitzar Raj Sisodia sobre el “Capitalisme Conscient” contacteu amb info@adin.cat i us facilitarem el document.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies