Blog d'Adin

taiwan

TAIWAN INT’L BOAT SHOW 2020

La Divisió Econòmica de l’oficina de representació de Govern de Taiwan a Espanya ens ha informat sobre la fira TAIWAN INT’L BOAT SHOW 2020:

Presentació:

Taiwan és el sisè major fabricant mundial de megaiots. Les drassanes de iots a Taiwan estan gairebé totes orientades a l’exportació; Kaohsiung és el centre de construcció de iots més important del país en termes de producció i facturació.

La segona edició de la TIBS, organitzada pel Bureau of Foreign Trade de Taiwan (BOFT) i el Govern de la ciutat de Kaohsiung, amb la col·laboració de l’Oficina de Desenvolupament de l’Comerç Exterior de Taiwan (TAITRA) i el suport de l’Associació de la Indústria Nàutica de Taiwan (TYIA), se celebrarà els dies 12-15 de març al Kaohsiung Exhibition Center.

Acollirà al voltant de 200 expositors que estaran repartits en un miler d’estands.

Bossa de viatge:

Veure incentius a la participació d’empreses estrangeres visitants en l’arxiu adjunt.

Esperem que resulti del seu interès assistir a el certamen com a visitants o expositors, quedant a la seva disposició per a qualsevol tipus de dubte.

DOCUMENTS:

TIBS 2020. Taiwan International Boat Show-ADIN

TIBS-2020.-VISITOR-FORM-ADINUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies