Blog d'Adin

climàtico

La generalitat per mediació de Ports de la Generalitat te previst l’actuació al canvi climàtic.

Recentment Joan Pere Gomez, va explicar-ho amb molt detall:

El Pla d’actuacions 2020 de Ports de la Generalitat preveu l’implementació d’un sistema en les bocanes dels ports per realitzar el monitoratge de les dades climàtiques i batimètriques. “S’ha d’estudiar port per port, perquè l’evolució meteorològica i la climàtica no afectaran de la mateixa manera a tots ells”, ha assegurat Joan Pere Gómez. D’aquesta manera, quan es tinguin les dades de cada port, s’analitzaran les actuacions per fer segons els resultats obtinguts. Referent a això, en alguns com el de Palamós, l’administració portuària ha invertit 3,6 milions per reforçar el dic d’abric. “En altres ports potser també sigui necessari, per això és imprescindible disposar de dades per valorar quina serà la millor solució”, ha puntualitzat.

Per a mes informació

http://elmercantil.com/2019/12/24/la-generalitat-trabaja-con-firmeza-para-afrontar-la-crisis-climatica-en-los-puertos/

 

Barcoos cambio climaticoo

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies