Premi al barco europeu a motor del 2020

3-febr.-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Premi al barco europeu a motor del 2020

Un any mes el Boot Düsseldorf va ser l’ escenari dels Premis dels Vaixells a motor del 2020. Els guanyadors de cada categoria es van donar a conèixer recentment, a l’ acte celebrat al saló nàutic de Düsseldorf, on varen ser convocats drassanes, navegants, professionals del sector i premsa especialitzada.

Les categories premiades en aquesta ocasió han estat: Fins a 8 metres, Fins a 10 metres, fins 14 metres, fins 20 metres, així com un premi per embarcacions de desplaçament i un altre premi per a la innovació.

El jurat va ser format per: Båtliv (Noruega), BoatMag.it (Itàlia), Boote (Alemanya), Marina.ch (Suissa), MotorBoot (Holanda), Neptune y Moteur Boat (França), Yacht Revue (Àustria) i Náutica & Yates Magazine (Espanya), a qui agraïm la informació.

 

ESLORES FINS A 8 METRES: SILVER TIGER DCZ

La Silver Tiger DCz es caracteritza per la seguretat i fàcil govern, amb una bona relació qualitat preu. A més a més, destaca per la seva cabina complerta, ben equipada a l’ eslora, incrementant la habitabilitat i seguretat del vaixell.

ESLORES FINS A 10 METRES: BÉNÉTEAU FLYER 10

A la gama Flyer, son moltes les característiques de disseny d’ embarcacions de major eslora, que s’han adaptat amb èxit a aquest model de només 10 metres. El resultat es una exitosa combinació de los programes de vaixell de dia i de creuer.

ESLORES FINS A 14 METRES: PARDO 38

La tercera eslora de firma Italiana. Un model molt elegant, que combina el luxe i la qualitat constructiva amb el disseny més avançat. Navegació excel·lent que, amb tres forabordes de 350 Hp, és capaç de superar els 50 nusos i amb confort. Fàcil govern i bones prestacions.

ESLORES FINS A 20 METRES: SOLARIS POWER 48 OPEN

Seguidament, la drassana Solaris, especialitzada en vela, es reafirma amb solvència al món de les embarcacions a motor. Es destaca per la seva qualitat de fabricació i disseny Power 58. A més es destaca per la seva navegació i equipament complet. Disposa de tres cabines amb tres lavabos i una eslora de 14,35 metres

ESLORES DE DESPLAÇAMENT: VEDETTE NAVIGATOR 35

La Vedette Navigator 35 es el millor exemple de la avançada construcció en acer de un model clàssic. Embarcació on l’ excel·lent mà de obra aplicada y la qualitat dels materials, ofereixen les millors resultats. 10,65 metres d’eslora, basat en autonomies, espais amplis i lluminosos, dins del mes pur estil clàssic. Amb tot tipus de comoditats oferint una navegació tranquil·la

PREMI A LA INNOVACIÓ Volvo Penta DPI-Drive

Les cues DPI ara equipen l’inversor electrohidràulic, amb la suavitat. L’adopció d’ aquest tipus d’inversor juntament amb la direcció per cable en las cues amb DuoProp, incrementa la fiabilitat i la suavitat en els canvis. En conjunt, a les noves transmissions DPI s’ ha millorat la fiabilitat i la duració amb components reforçats i nous segellats d’ hèlix, a més de reduïr els intervals de servei i els components a canviar durant els mateixos, amb la consegüent reducció de costos.

Amb acollament hidràulic de los DPI que garanteix un canvi de marxa silenciosos i un baix desgast, lo que incrementa la vida útil de les seves dintreforabordes. A més, l’ unitat de direcció elèctrica garantia una major comoditat a la navegació i una conducció més fiable i segura

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades