Blog d'Adin

feria mediterranean diving show

ADIN al Mediterrànian Diving Show 2020

El passat 14, 15 i 16 de Febrer va tenir lloc el conegut Saló de la Immersió de Cornellà, al que Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN va visitar per a donar suport a les empreses i entitats associades.

Un any més el Mediterranian Diving show s’acomiada fins al 2021. Han estat tres dies intensos de fira el quals s’han convertit en punt de trobada de tot el sector de les activitats subaquàtiques. 8.300 metres quadrats de superfície expositiva, conferències, presentacions de productes i serveis, destinacions, materials, iniciatives emprenedores, passarel·la, projeccions, bateigs de inmersió, demostració d’apnea…

Es van trobar una gran varietat d’activitats diferents com: Jornades tècniques i jornades professionals, activitats a la piscina, desfilades, una zona de projeccions i moltes més activitats per a totes les edats.

Un cap de setmana complet!

feria mediterranean diving show feria mediterranean diving showUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies