Blog d'Adin

Economia blava

Jornada sobre Economía Blava a Tarragona

Com ja us vàrem comunicar prèviament L’Estratègia Marítima de Catalunya, està organitzant reunions a cadascuna de les demarcacions territorials (Girona, Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre) amb la idea de posar en contacte als actors de l’economia blava al territori i avaluar la possibilitat de desenvolupar conjuntament projectes transformadors.

La primera jornada es durà a terme a Tarragona i serà el 28 de febrer al matí per tractar específicament el Desenvolupament de l’Economia Blava a la Demarcació de Tarragona.

Us informem d’aquesta trobada, que serà d’especial interés, per a tots aquells agents relacionats amb els sectors de l’Economia Blava dins de la Demarcació de Tarragona (comarques litorals del Baix Camp, Baix Penedès i Tarragonès).

Podreu veure adjunt el programa de l’esdeveniment on trobareu tots els detalls de la jornada, que esperem que us resulti d’interès.

Us preguem que confirmeu l’assistència al següent correu programa.accio.maritima@gencat.cat

 

Programa_Tarragona

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies