Blog d'Adin

Ajornada la propera edició del Palma International Boat Show

L’organització del Palma International Boat Show ha decidit ajornar la propera edició de la fira nàutica. Així, el saló de Palma tindrà lloc del 4 al 7 de juny de 2020 al mateix escenari, el Moll Vell de Palma.

Tant la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, a través de l’IDI, com l’associació BYBA, organitzadors de l’esdeveniment, han decidit canviar de dates per responsabilitat amb la indústria nàutica, així com amb les empreses expositores i els visitants de la fira. A més, també s’han tingut en compte qüestions logístiques i operacionals. L’objectiu és aconseguir que aquesta edició torni a ser un èxit.

Aquesta decisió s’ha pres seguint els suggeriments realitzats aquest matí per la Conselleria de Salut i Consum que recomanen que s’ajornin tots els esdeveniments possibles on hi hagi concentracions de persones. A més a més coincidint amb el canvi de gestió al Saló Nàutic en favor de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Palma de Mallorca.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies