Afectacions a l’activitat nàutica per la declaració d’estat d’alarma deguda al COVID-19

16-març-2020 | Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

Com tots sabeu, com a consequència a la greu crisi sanitària,  recentment s’ha publicat al BOE el Real Decret 463/2020, de 14 de març, per el que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.

 

Adjuntem el document amb el RD 463-2020 de 14-03 por el que se declara el estado de alamar por el COVID-19

 

En relació a les activitats del sector nàutic, de manera resumida:

  • El RD suspen tota activitat minorista, llevat d’aquelles que siguin de primera necessitat, com serien les relatives a l’atenció sanitària i alimentària.
  • El RD NO suspen l’assistència als centres de treball, ni prohibeix els desplaçaments necessaris d’anar i tornar a la feina, juntament amb els desplaçaments als centres sanitaris i als d’alimentació.
  • Bàsicament, tota la resta de desplaçaments estan prohibits, incloent tots tipus de navegació, ja siguin esportives, formatives, o de navegació particular.
  • Properament us seguirem informant.

Com a conclussió, podem dir que es permeten totes les activitats professionals, que no impliquin atenció a públic ni clients.

L’incumpliment i/o resistència al cumpliment de les noves directrius i ordres de les autoritats durant l’estat d’alarma comportarà sancions d’acord a l’article 10 de la Llei Orgànica 4/1981, d’1 de juny.

Pel bé comú, des d’ADIN us animem a seguir totes les mesures, i en particular a promoure el màxim el teletreball i el confinament.

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades