Blog d'Adin

El Govern aprova un segon decret de mesures urgents per mitigar els efectes de la pandèmia del coronavirus sobre l’economia, l’activitat productiva i l’ocupació

El Govern de la Generalitat va donar ahir llum verda a un segon decret de mesures urgents per lluitar contra els efectes que la pandèmia del Covid-19 pugui tenir sobre diversos àmbits que afecten l’economia catalana.

En aquest sentit, l’acord aprovat, i que complementa el ja aprovat pel Govern el passat dijous 12 de març, inclou un conjunt d’actuacions que afecten diversos àmbits com són: la contractació púbica, la salut i gestió de residus sanitaris, la transparència, i el transport públic i la gestió tributària.

 

– Es facilita la continuïtat de la contractació pública de les administracions catalanes, clau per mantenir l’ocupació de les empreses proveïdores de serveis
– Es destinaran 7,5 milions d’euros per ajudar els treballadors autònoms que s’han vist obligats a aturar la seva activitat
– S’inclou una moratòria en els terminis de pagament de tots els tributs propis i cedits de la Generalitat fins que finalitzi l’estat d’alarma

 

Més informació a:

El Govern aprova un segon decret amb mesures urgents mitigar efectes pandemia del coronavirus sobre economia, activitat productiva i ocupacio

 

Properament ampliarem.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies