Blog d'Adin

Mesures de la Generalitat per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID19

Continuant amb les informacions relatives a les mesures per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID19, avui us adjuntarem tot el resum de mesures de diversos àmbits que s’estan promovent des del Govern de la Generalitat.

La Finestreta Única Empresarial, del Departament d’Empresa, ofereix un servei d’atenció digital a les empreses, autònoms i professionals per informar de les mesures adoptades en matèria econòmica pel Govern de la Generalitat de Catalunya i pel Govern de l’Estat per fer front a la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2.

Aquesta informació s’anirà actualitzant amb informació dels tràmits i llocs web corresponents a mesura que les diferents línies d’acció esdevinguin operatives.

El recull d’àmbits de les mesures es el següent:

  • Mesures econòmiques i socials per a empreses i autònoms
  • Ajustament temporal de l’activitat
  • Ajuts i prestacions per empreses i autònoms
  • Crèdits i préstecs
  • Ajornament de tributs
  • Altres mesures
  • Mesures per als contractistes

Podeu accedir a tota la informació a:

http://canalempresa.gencat.cat/ca/01_que_voleu_fer/mesuresempresesiautonoms/

 



Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies