Blog d'Adin

LA DGMM PUBLICA NOVES DISPOSICIONS NAUTICO-MARITIMES COVID-19

Avui es publica en el BOE l’Ordre TMA/309/2020, de 31 de març, per la qual es modifica l’Ordre TMA/258/2020, de 19 de març, per la qual es dicten disposicions respecte dels títols administratius i les activitats inspectores de l’administració marítima, a l’empara del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

En ell s’inclou un nou article 6 específic per als vaixells i embarcacions d’esbarjo.

BOE-A-2020-4210 NOVES DISPOSICIONS NAUTICO MARITIMES COVID-19

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies