S’anul·la la V edició de la Fira Inicia’t, de la nàutica i els seus oficis, programada del 24 al 28 d’abril

8-abr.-2020 | Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

La crisi del Covid19 fa suspendre aquest esdeveniment orientat a acostar la pràctica de la nàutica esportiva, l’apropament al mar i la valoració i opció pels seus oficis

Inicia’t, La Fira de la Nàutica i Els Seus Oficis no celebrarà del 24 al 28 d’abril la seva cinquena edició; s’anul·la d’acord amb les recomanacions i indicacions derivades de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació sanitària ocasionada pel virus Covid19. La direcció del Port de Badalona us agraeix profundament tot el suport rebut per part de tota la comunicat nàutica en la preparació d’aquesta cita, que havia de ser la cinquena.

Subratllar que la Fira en el concepte dissenyat de cinc dies plens d’activitats, de novetats, de tendències, de presentacions, d’experiències, de conferències, de xerrades … i sobretot d’acostament al mar per a unes 500 alumnes de secundària no es podrà reprendre en aquest format original fins a l’edició del 2021.

En aquests moment la prioritat a Marina de Badalona és, com la de tota la societat, preservar la salut del seu personal i de la comunitat port. Fent seguiment estricte de l’aplicació al sector de les indicacions i disposicions de les administracions actua en tres eixos. Implementant protocols per protegir el personal de Marineria vinculat als serveis mínims, que és al recinte. Establint mecanismes de teletreball perquè el personal de Capitania mantingui l’activitat laboral des del confinament domiciliari. I intensificant protocols de reforç de neteja i desinfecció, protecció i seguiment de la salut per a la població que està subjecta a les restriccions de mobilitat i ha de passar el confinament pernoctant al Port.

Conforme aquesta situació es normalitzi, reprendrem la feina de la Fira, que ja estava força avançada, i anunciarem les dates del 2021 per poder reprendre iniciatives que havien tingut molta acceptació com el Fil directe amb 50 persones referents del món de la nàutica, la desfilada i exhibició al litoral del màxim de vaixells i artefactes en la I TransMarBadalona, i la concentració de Rotomoldejats, entre d’altres.

Reiterem l’agraïment per la vostra predisposició i generositat per, a través de la participació i implicació a la cita, acostar l’experiència del mar.

Cuideu-vos molt

#AlPortEnsQuedemACasa
#MarTornemAviat

ADIN-INFORMACIO-CORONA-VIRUS

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades