Blog d'Adin

Productes EPI protecció contra el COVID-19

No tenim costum d’enviar-vos publicitat, però davant de les circumstàncies tan especials que estem vivint, us fem arribar la informació, per si pot ser del vostre interès. que ens ha facilitat el nostre soci BOTIQUIN SANS, consistent en tarifa i informació dels productes que tenen per protecció contra el Covid-19.

 

Podeu consultar-la en la secció Covid-19 de la seva web a https://www.botiquinsans.com/es/comprar/material-sanitario/covid-19

 

Per ampliar informació:

Rubén Herrero

(Dpto. Ventas)

BOTIQUÍN SANS, S.L.

ruben@botiquinsans.com

Sabadell

C/Milà i Fontanals, 124

08205 Sabadell

Tel. +34 937 267 377

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies