Ampliació notícia nota aclaratòria trasllats d’embarcacions

18-maig-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Reglamentacio i Normativa

Comparteix:

El passat 1 de maig, vàrem publicar la notícias “El Sector Nàutic comença la transició cap a la “NORMALITAT”: Nous ESCRITS DGMM”, on acompanyavem les explicacions amb els escrits rebuts de la DGMM.

En aquell moment vàrem donar prirotat a l’escrit que feia referència, a “les activitats nàutiques autoritzades en el contetx de les fases de transició a la normalitat”, mentre que l’altre escrit relatiu a la “nota aclaratòria sobre el trasllat d’embarcacions” va quedar una mica diluït, dins el context de la notícia general sobre la transició a la normalitat, motiu pel qual, donada la importància que té per l sector nàutic, avui fem una ampliació de la notícia.

Per a la vostra informació, us adjuntem novament tant el document amb les Aclaraciones traslado Embarcaciones 27-04-20, com també el document amb la declaració responsable per al trasllat d’embarcacions  Declaración responsable traslados embarcaciones durante el estado de alarma .

 

Afegim també algunes consideracions d’especial interés per al trasllat d’embarcacions:

  • El sol·licitant i signant de la declaració responsable ha de ser el propietari
  • Al 3er paràgraf del document diu que no cal el despatx que es pot substituïr per la declaració responsable
  • La declaració responsable es pot presentar telemàticament
  • La titulació del patró ha de ser profesional o bé d’esbarjo més la corresponent habilitació
  • Durant la fase 1, el patró/propietari, si resideix a la província on es troba l’embarcació, podrà traslladar-la fins a un màxim de 12 milles del seu port base, ja que la navegació només pot discorrer per les aigues marítimes contigues a on està ubicat l’amarre.

Per a aclariments de dubtes i ampliació d’informació consulteu-nos per email a miquel.guarner@adin.cat o al 615 64 33 79.

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades