Blog d'Adin

ASSESSORAMENT Guia de recomanacions davant la Covid19 pels Centres d’Activitats Marítima

Des de la DGPAM, de la Generalitat, es va constituir un grup de treball integrat per representats de tots els subsectors de les activitats nàutico-esportivo-recreatives de Catalunya, entre els que es troba ADIN.

Aquest grup de treball, ha estat treballant en l’elaboració “Guia de recomanacions davant la Covid19 pels Centres d’Activitats Marítima” per tal de facilitar la gestió un cop arribem a la “nova normalitat”.

Tot preveint que el proper 21 de juny finalitzarà l’estat d’alarma, i que per tant hi haurà, amb les restriccions sanitàries oportunes, la lliure mobilitat dels usuaris, per a la propera setmana s’han previst una serie de reunions virtuals per a poder traslladar tots els dubtes que tingueu les empreses, per tal que pugueu rebre orientacions per adaptar vostres realitats particulars a les exigències del moment.

Les dates previstes per l’assessorament a empreses nàutiques son:

  • Dimecres 17 de juny de 16 a 17h
  • Dijous 18 de juny de 16 a 17h

Per aquest motiu, us demanem que previament ens envieu les vostres preguntes i dubtes a miquel.guarner@adin.cat  

Us adjuntem tots els materials elaborats, fins a dia d’avui, tot i que possiblement, encara s’elaboraran alguns més:Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies