Blog d'Adin

La Generalitat aprova NOVA línia de subvencions pel sector turistic que inclou determinades activitats NÀUTICO-TURÍSTIQUES

S’ha publicat al DOGC, la RESOLUCIÓ EMC/1478/2020, de 22 de juny, per la qual es fa pública la convocatòria per a la concessió de subvencions a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.

La línia de subvencions aprovada pel sector turistic inclou determinades activitats NÀUTICO-TURÍSTIQUES.

Al punt 1, de l’article 5, detalla les possibles persones o entitats beneficiàries, entre les que s’especifiquen les Activitats aquàtiques i nàutiques.

El termini de presentació de les sol·licituds restarà obert fins al 27 de juliol de 2020, o fins a exhaurir el pressupost per a aquests conceptes, motiu pel qual recomanem a les empreses interssades qua agilitzin al màxim la presentació.

Podeu consultar les bases reguladores, els requisits, la quantia dels imports i tota la informació relativa a les sol·licituds a:

RESOLUCIÓ EMC1478-2020 subvencions turisme

Trobareu les sol·licituds i tràmits a:

http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-a-autonoms-i-empreses-del-sector-turistic-de-Catalunya-afectades-per-la-COVID-19?moda=1

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies