Blog d'Adin

ADIN promou accions per impulsar el lloguer d’embarcacions al turista local

La COVID-19, ha generat unes difícils circumstàncies aquesta temporada a tot el sector, però com que a la vida hem de buscar sempre quelcom positiu a tot alló que ens envolta, hem detectat que la pandemia ha generat un allau de d’interès i reserves d’embarcacions de lloguer per part del turista local.

Des d’ADIN hem fet una promoció activa, a les xarxes i els mitjans de comunicació, de que la navegació d’esbarjo és una excel·lent oportunitat per gaudir d’unes vacances segures i meravelloses.

El mateix dia que es va aixecar la restricció a la navegació vàrem iniciar la campanya de presentació del nostre video http://Descobreix com gaudir del mar a Catalunya i a partir d’aquí vàrem fer accions de difusió a les xarxes i als mitjans.

Si voleu escoltar l’entrevista sobre el xàrter de Miquel Guarner, al programa Aquí amb Josep Cuní, a Ser Catalunya”:

http://Creix l’interès pel lloguer d’embarcacions

 

 

 

 

 

 

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies