Blog d'Adin

El Govern baixarà el cànon a empreses de platja afectades per la crisi del coronavirus

La vicepresidenta quarta del Govern i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, ha anunciat que el seu departament ultima una norma que permetrà que les empreses i activitats vinculades a les platges paguin menys quantitat pel cànon anual d’ocupació del domini públic marítim terrestre, a causa de la crisi del coronavirus.

Martí d’ERC havia proposat a Ribera l’exempció del cànon de costes en les activitats forçades al tancament, una bonificació mínima del 50% en els establiments afectats per l’estat d’alarma, un augment excepcional de la superfície ocupada per a complir les mesures sanitàries de distància de seguretat i posposar el pagament del cànon sis mesos després que conclogués l’estat d’alarma, la qual cosa va ocórrer el passat 21 de juny, i permetre el seu fraccionament.

Per a mes informació:

http://El Gobierno bajará el canon a empresas de playa afectadas por la crisis del coronavirus

Properament ampliarem informació

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies