La Generalitat encarrega una DIAGNOSI DEL CENTRES D’ACTIVITATS MARÍTIMES

1-jul.-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims, amb la col·laboració d’ADIN, en el marc de l’Estrategía Marítima de Catalunya,  està impulsant una diagnosi socioeconòmica conjunta del sector dels centres d’activitats marítimes de Catalunya.

L’objectiu final perseguit és quantificar el pes econòmic i laboral que té aquest sector per a posar en valor la seva importància en el conjunt de de l’economia blava de Catalunya, tant a nivell global, territorial com sectorial. Així mateix, es vol estimar l’impacte que ha tingut la Covid-19 en aquest sector. En qualsevol cas, totes les dades es tractaran i presentaran de forma agregada per tal de mantenir l’anonimat de tothom.

Aquest treball de diagnosi, consta d’una primera fase de recollida d’informació general a través d’enquestes on-line; una segona fase d’enquestes orals per recollir informació de més detall; i una tercera fase de recollida d’informació on-line, que us farem arribar passada la temporada estival, per a poder estimar l’impacte de la pandèmia en aquest sector. Finalment, en la darrera fase, s’analitzarà tota la informació conjuntament per tal de treure els indicadors econòmics i socials del sector. Es preveu finalitzar i presentar els resultats abans de finalitzar aquest any 2020.

Per poder iniciar aquests treballs, us adjuntem els enllaços a les 4 enquestes online de la Fase I per les acadèmies nàutiques i els centres nàutics. Clicant sobre l’activitat que es realitzi, l’enllaç et dirigeix directament a l’enquesta. Preguem que difongueu les enquestes entre el sector i que els encoratgeu a contestar-les; ja que és una molt bona oportunitat per donar visibilitat al pes socioeconòmic del sector de les activitats marítimes recreatives dins l’economia catalana.

Seleccioneu el link que us correspongui i contesteu. Moltes gràcies.

  1. http://Acadèmies Nàutiques

  2. Centres Nàutics: http://Lloguer d’embarcacions i motos nàutiques

  3. Centres Nàutics: http://Vela lleugera i activitats de platja 

  4. Centres Nàutics: http://Excursions i creuers costaners

Estrategia maritima – consellera Jorda

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades