Blog d'Adin

Cancel·lat el Cannes Yachting Festival 2020

Cancel·lat el Cannes Yachting Festival 2020.

 

ADIN ha tingut notícia aquest matí, per varios expositors, de la cancel·lació del Cannes Yachting Festival 2020, degut a la preocupació pels ratis d’infecció del COVID-19 a la regió francesa dels Alpes-Maritimes region.

Com tots ereu coneixedors, la fira havia de tenir lloc del 8 al 13 de setembre.

ADIN espera l’anunci oficial de l’organització al llarg del dia d’avui.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies