Blog d'Adin

Noves cancel·lacions: La Rochelle i Mets Trade 2020

Dues noves cancel·lacions s’afegeixen a les ja conegudes del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, de València i de Cannes. Les noves cancel·lacions son La Rochelle i el Mets Trade 2020. El motiu de sobres conegut per tothom es la pandèmia causada pel COVID-19.

Els organitzadors del Grand Pavois de La Rochelle  han anunciat que la 48a edició d’aquesta Fira, prevista pel 29 de setembre al 4 d’octubre, s’ha hagut de cancel·lat i que la 49a edició tindrà lloc del 28 de setembre al 3 d’octubre de 2021.

Els organitzadors de METSTRADE, RAI Amsterdam, han anunciat ”amb gran tristesa” que la Fira de Comerç d’Equipament Marí, prevista pel 17 al 19 de novembre a Amsterdam, ha estat anul·lada  i han confirmat que METSTRADE 2021 tindrà lloc des de 16-18 novembre 2021 al RAI centre d’exhibició de l’Amsterdam.

Des de ADIN, confíem en una evolució positiva els propers mesos que possibilitin una bona temporada pel 2021.

Etiquetes:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies