Blog d'Adin

Altres 2 Salons Nàutics Internacionals es cancel·len: SINGAPUR I DUBAI

La pandèmia mundial de la COVID-19 està afectant de ple el sector nàutic internacional amb la cancel·lació de bona part de les fires més prestigioses.

A les ja conegudes, ara es sumen la cancel·lació del Singapore Yacht Show i del Dubai International Superyacht Summit.

El Singapore Yacht Show que estava previst del 15 al 18 d’octubre, tindrà lloc a la primavera, concretament, del 22 al 25 d’abril de 2021, mentre que el Dubai International Superyacht Summit  previst pel 24 i 25 de novembre, s’ha posposat i tindrà lloc tant aviat com sigui possible a començaments del 2021.

Etiquetes:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies