Blog d'Adin

Manifest per un nou model de turisme al servei del país

Des de ADIN compartint plenament que el model turístic de Catalunya és un model esgotat i apostem per un nou model turístic menys massificat i més respectuós amb el medi. És per això que des de ADIN pensem que el TURISME NÀUTIC potser molt adient i important pel futur de l’economia i del turisme del País.

Coincidim amb el manifest adjunt que estem passant per un tràngol tan dramàtic com sobtat i és per això que des de ADIN ens hi hem adherit i us suggerim que us adheriu també vosaltres per sonar suport a les 5 grans mesures que es demanen:

1. Incorporar els criteris de sostenibilitat en les polítiques de turisme

2. Promoure el turisme de proximitat com a objectiu de país

3. Augmentar la qualificació dels negocis turístics i substituir els llocs de treball precaris per ocupació de qualitat

4. Ordenar l’activitat turística per combatre la massificació

5. Crear una taula unitària per a la gestió de Catalunya com a destinació

Des de ADIN compartim que és deure de tots protegir el territori, la identitat i fer que el turisme continuï essent motor de desenvolupament socioeconòmic

Reconvertim el turisme, redescobrim Catalunya!

Clika aquí per descobrir el manifest i adherir-te!

 

Etiquetes:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies