Blog d'Adin

El Museu Marítim de Barcelona torna a la seva activitat

Torna a l’activitat amb la il·lusió de compartir amb vosaltres tot el que el museu us pot oferir, tant en línia com a la seu de Drassanes. I ho fa amb l’afany de descobrir noves històries del mar i de la seva gent.

El 24 de setembre aprofiteu la Diada de La Mercè i veniu a visitar el Museu i els Jardins del Baluard en la jornada de portes obertes.

Consulta aquí les mesures Covid19 per una visita segura o visita el Museu des de casa

Us hi esperem!Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies