Blog d'Adin

Les autoritats sanitàries italianes donen llum verda al Saló Nàutic de Gènova que mantindrà les seves dates

La 60a edició del Saló Nàutic Internacional de Gènova mantindrà les dates previstes de l’1 al 6 d’Octubre, desprès d’haver rebut llum verda per les autoritats sanitàries italianes.

El major Saló Nàutic d’Itàlia genera ingressos cada any per sobre 60 millions d’Euros.

L’organitzador de l’esdeveniment ha implementat fins i tot mesures més restrictives que les decretades pel President del Govern Italià i per les directrius proporcionades per l’Organització de Salut Mundial (OMS).

El traçat del Saló Nàutic que mesurarà 200.000 m2, serà gairebé a l’aire lliure i ha estat redissenyat per permetre amplis passadissos de com a mínim 4-6m. I moltes més mesures que poden ser consultades aquí

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies